Aankoop

Aankoopgesprek

Zoek je een aankoopmakelaar? Kom vrijblijvend kennismaken bij ons op kantoor!

Hypotheekgesprek

Zoek je een makelaar die je bij de aankoop ook bij de financiering van de woning kan begeleiden?

Als je een huis koopt moet je in korte tijd veel regelen. Een klein foutje kan grote financiële gevolgen hebben. Met het Ontzorgpakket van Optimaal Makelaars word je professioneel begeleid. Dit geeft je rust en vertrouwen tijdens het hele proces rondom de aankoop en financiering van jouw nieuwe woning.

Het Ontzorgpakket in het kort:

  • Financieel advies, toegespitst op jouw specifieke situatie.
  • Advies en informatie over de staat en marktwaarde van de woning.
  • Ondersteuning bij het bieden op de woning.
  • Nauwkeurige inspectie van alle documenten.
  • Advies rondom het afsluiten van de hypotheek.
  • Ondersteuning bij het tekenen van de aktes bij de notaris.

Vraag de Optimaal Makelaar naar het Ontzorgpakket.

Belangrijke beslissing

Een huis kopen, dat doe je maar een paar keer in je leven. De ervaren Optimaal Makelaar weet als geen ander waar je op moet letten. We denken met je mee en geven je een passend advies. Samen met jou maken we inzichtelijk wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

Van bezichtiging naar eindoordeel

Terwijl jij checkt of het huis aan alle wensen voldoet, kijkt de Optimaal Makelaar naar het onderhoud en eventuele gebreken. Wanneer nodig, adviseren we je om een bouwkundige keuring te laten doen.

Blijkt dit het huis van jouw dromen? Dan graaft de Optimaal Makelaar nog wat dieper. We kijken naar bestemmingsplannen, het energielabel en de milieuaspecten. Aan de hand van al die informatie, krijg je van ons advies over de marktwaarde van de woning. Daarnaast vertelt de Optimaal Makelaar je hoe het bieden werkt en of er al meer biedingen zijn.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Nu bepalen we de juiste biedingsstrategie en het beste openingsbod. De Optimaal Makelaar geeft je objectief advies. Met een schat aan ervaring weet de Optimaal Makelaar of de vraagprijs overeenkomt met de marktwaarde.

Gefeliciteerd! Ons eindbod is geaccepteerd. Nadat jouw Optimaal Makelaars de koopovereenkomst grondig heeft bestudeerd, is het tijd om je handtekening te zetten!

De hypotheek

In nauwe samenwerking met de hypotheekadviseur, helpt de Optimaal Makelaar je ook met de financiering van de woning. Denk aan de hoogte van een bouwdepot, de termijn rondom het voorbehoud financiering, de taxatie en de bankgarantie. De Optimaal Makelaar houdt alles nauwlettend voor je in het oog en houd je op de hoogte over de stand van zaken.

Nogmaals gefeliciteerd! Je hebt definitief akkoord van de geldverstrekker: op naar de notaris.

Overdracht bij de notaris

We hebben de woning samen geïnspecteerd en goedgekeurd. Je gaat samen met jouw Optimaal Makelaar naar de notaris, om de akte van levering en de hypotheekakte te ondertekenen. Natuurlijk na een uitgebreide controle van de aktes door de hypotheekadviseur en jouw Optimaal Makelaar.

En dan is het feest! De sleutels zijn voor jou!

Alles wat hierboven omschreven staat, zit in ons Optimaal Ontzorgpakket. Laat je verrassen en neem contact op met Optimaal Makelaars!

Wij helpen je graag

Wil je meer informatie?

Bel voor een afspraak 0320-880400

Bekijk