Algmeen

Bij het kiezen van een makelaar speelt de hoogte van de kosten, een grote rol. Optimaal Makelaars hanteert voor de verkoop van een woning in Lelystad, een gestaffeld tarief, welke begint bij € 1750 incl. BTW. Voor dit tarief ontvangt u het basispakket aan dienstverlening, welke bestaat uit;

Waardebepaling, Kadastrale recherche, Opname woning, Maken van foto’s, Standaard plaatsing op Funda, maken plattegrond, eenvoudige Flyer, plaatsing gratis media, tuin of V bord, bezichtigingen, onderhandelingen, koopovereenkomst, controle akte notaris, eindinspectie.

Daarnaast krijgt uw pand krijgt een eigen Facebookpagina. Optimaal Makelaars uw advertentiebudget tot een bedrag van € 50 indien u kiest voor adverteren op Facebook.

U ziet Optimaal Makelaars plaatst niet alleen een bord ‘Te Koop’ aan de gevel of in uw tuin. Optimaal Makelaars begeleidt u bij de praktische en juridische aspecten, welke bij de verkoop van een woning om de hoek komen kijken. De makelaars van Optimaal Makelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en adviseren en begeleiden u intensief gedurende het hele verkoopproces.

Ook voor bij de aankoop van een huis, heeft een koper de plicht om onderzoek te doen naar alle aspecten, welke betrekking hebben op de woning welke u aan gaat kopen. Als u de makelaar van Optimaal Makelaars inschakelt koop u zeker geen kat in de zak. Daarnaast hanteren wij ook bij de aankoop een zeer scherp tarief. Als u gebruikt maakt van het ontzorg pakket, heeft u alles rondom de aankoop van uw woning geregeld tegen een vast tarief. 

Daarnaast speelt de kwaliteit en wat geleverd wordt ook een rol.

Optimaal makelaars is lid van een gedegen brancheorganisatie het VBO, daardoor weet u zeker dat de makelaar:

  • Gecertificeerd is volgens ISO 17024, dit is een garantie voor de vakbekwaamheid
  •  Werkt volgens de algemene consumentenvoorwaarden, welke zijn opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.
  • Beschikt over een kwalitatief hoogstaand taxatienetwerk.
  • Permanente educatie krijgt, waardoor de aanwezige kennis altijd up-to-date is. 

  

*